FutbolGündem

Aziz Yıldırım; Bir tek Ali Koç’u desteklerim!..

Aziz Yıldırım; Bir tek Ali Koç’u desteklerim!.. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Kasım’da yapılacak olan Seçimli Genel Kurul hakkında açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım’ın bomba sözlerini Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık bugünkü köşesinde kaleme aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın babasının cenazesinde karşılaştığı öğle yemeğindeki diyaloglarını kaleme alan Işık, Yıldırım’a Vefa Küçük’ü destekleyip desteklemeyeceğini sordu. Fenerbahçe Başkanı’nın yanıtı ise net oldu: “Bir tek Ali Koç aday olursa onu desteklerim. Sadece bugün değil. Ali ne zaman ‘Adayım’ derse Aziz Yıldırım olarak yanında olurum. Onun dışında kimse için ‘Yanındayım’ demem.” ”

YAKINLARIMA ‘HAZIR OLUN’ DEDİM”

Yargıtay kararı hakkında da konuşan Yıldırım bomba açıklamalar yaptı. İşte o sözler: Yakınımdaki herkese ‘hazır olun’ dedim. Çok şükür ailemin, çocuklarımın gelecek kaygısı yok. ‘Bir 36 ay daha yat’ derlerse girer yatarım. Ama bana bu tezgahı kuranlar sakın ‘Aziz Yıldırım’ı içeri tıktık, rahatız’ demesinler. Vakti geldiğinde benim de anlatacağım, konuşacaklarım var. Ben mi içerde daha rahat otururum onlar mı dışarı da rahat olur o zaman görürüz!”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu