FutbolGündem

Aziz Yıldırım’dan sert açıklama; Kadıköy’e tek bir Galatasaraylı giremez!..

Aziz Yıldırım’dan sert açıklama; Kadıköy’e tek bir Galatasaraylı giremez… Yıldırım Kadıköy’ün kapılarını kapattı! Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı derbi sonrası Galatasaray taraftarına rövanşta Kadıköy’ün kapılarının açık olduğunu söylemişti. Fakat Aziz Yıldırım’dan aksi yönde bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı derbi sonrası Galatasaray taraftarına rövanşta Kadıköy’ün kapılarının açık olduğunu söylemişti. Fakat Aziz Yıldırım’dan aksi yönde bir açıklama geldi. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin ardından sezonun ikinci yarısında oynanacak derbide sarı-kırmızılı taraftarların Kadıköy’e gelebileceğinin sinyallerini vermişti.

Ancak Akşam Gazetesi’ne konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan Abdullah Kiğılı’nın aksine farklı bir açıklama geldi. Başkan Yıldırım, ”33. hafta, Galatasaray ile Kadıköy’de oynayacağımız maçta bir tek Galatasaray taraftarı Şükrü Saracoğlu’na giremez” ifadelerini kullandı.

Haberde Yıldırım’ın ”Biz deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik. Hatta ben bu yasak kaldırılsaydı, maça gidecek olan Fenerbahçe taraftarının nüfus kağıdı fotokopilerini alacaktım. Ayrıca olay çıkarmamaları için taraftardan ‘olay çıkarsa sorumluğu kabul eden’ bir belge de alacaktım. Ben Fenerbahçe taraftarına kefil oldum ama Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen Galatasaray Kulübü bunu kabul etmedi. Rövanşa biz de kabul etmiyoruz. Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy’de herkese göstereceğiz” ifadelerine yer verildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu