FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıŞike ve Bahis

Başbakan Erdoğan’ın eski danışmanı Akif Beki’den çarpıcı açıklama; Bazı şike delilleri palavra çıktı!..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı Akif Beki’den çarpıcı açıklama; Bazı şike delilleri palavra çıktı!.. Başbakan’ın eski danışmanı Akif Beki “Bugünkü iddiaların üstüne gidilsin. Kimsenin haramzadelerin arkasında duracak hali yok” dedi…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanlarından Akif Beki, CNN Türk’te yayınlanan Karşı Gündem adlı programda çarpıcı bir yorumda bulundu. HTSpor’un haberine göre, Beki, bazı bakan çocuklarının da adlarının geçtiği “yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının” masaya yatırıldığı programda, ortaya atılan iddiaların ve olduğu belirtilen belgelerin gerçek olmayabileceğini; davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını ifade etti. Akif Beki buna referans olarak ise 3 Temmuz 2011’deki şike operasyonunu gösterdi. Beki, şike operasyonunda var olduğu iddia edilen bazı delillerin tamamen hayal ürünü olduğunun ortaya çıktığını öne sürdü.

Akif Beki şunları söyledi;

“Bugünkü iddiaların üstüne gidilsin. Kimsenin haramzadelerin arkasında duracak hali yok. Yetim hakkı yiyen varsa, hesabı sorulsun. Herkesin yakasına yapışılsın. Fakat insanları peşinen kamuoyunda mahkum edecek algı da bilinçli olarak yaratılmamalı. Geçmişte de bu oldu. Geçmişte şike soruşturmasında Aziz Yıldırım’a çantayla giden şike paralarını hatırlıyor musun! Sonra onun nasıl bir komedi olduğunu gazeteciler yazdı. Şike paralarını sayarken yakalandığı iddia edilen futbolcu (Emenike) iddiası vardı. Bu iddialar, operasyonu sarsıcı hale getirmişti. Ama şike parası sayarken görmedik o futbolcuyu. Aziz Yıldırım’a çantayla giden şike parası palavra çıktı. Bence şike vardı ama bu iddialar doğru çıkmadı.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu