DünyaGündem

Basel’de şok; Frei, ani bir kararla futbolu bıraktı!..

Basel’li Frei, ani bir kararla futbolu bıraktı!.. Basel’in tecrübeli futbolcusu Alexander Frei, ani bir kararla futbol hayatına nokta koymaya karar verdi.

İsviçre’nin en golcü ismi olan futbolcu, önümüzdeki aydan itibaren Luzern takımının sportif direktörlüğünü yapacak. İsviçre Milli Takımı’nın en golcü futbolcusu Alexander Frei, ani bir kararla futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı. Ntvspor’un haberine göre, futbola başladığı Basel kulübüne 2009 yılında geri dönen ve 4 yıldır lacivert-kırmızılı kulübün formasını giyen 33 yaşındaki Frei, 15 Nisan itibarıyla, artık yeşil sahada yer almayacağını duyurdu.

Avrupa Ligi’nde son sekize kalan Basel’in en önemli hücum kozu Frei, 15 Nisan itibarıyla Luzern takımının sportif direktörü olarak futbol sahnesinde farklı bir pozisyonda yer alacağını ifade etti.

Alexander Frei; “Luzern, tıpkı eski kulübüm Borussia Dortmund gibi işleyişi düzgün bir kulüp. Bana gelen teklifi uzun süre düşünüp, kafamda tarttım ve kabul etmeye karar verdim” dedi.  Tecrübeli futbolcu, bu kararla basel’in 1 Nisan’da Luzern’le oynayacağı lig maçında oynamayacak. Frei’ın Avrupa Ligi çeyrek finalinde Tottenham ile 4 ve 11 Nisan’da oynayacağı maçlarda da görev alması beklenmiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu