FutbolGündem

Beşiktaş’ta Almeida ve Fernandes, Mersin İdman Yurdu maç kadrosuna alınmadı

Beşiktaş, bu akşam saat 20:00’de deplasmanda ligin yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Carvalhal, Almeida ve Fernandes’i kadroya almadı.

Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu arasında Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek. Ntvspor.net’in haberine göre, Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Taner Gizlenci.

FERNANDES VE ALMEİDA KADROYA ALINMADI

Portekizli çalıştırıcı, sakatlıkları süren Rüştü, İbrahim Toraman ve Guti’nin yanı sıra uzun süreli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Almeida ve Dinamo Kiev maçında yer vermediği Manuel Fernandes’i de Mersin kafilesine almadı.

En son 25 Eylül Pazar günü Fiyapı İnönü Stadı’nda Medical Park Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden ”Kara Kartallar”, daha sonra 2 Spor Toto Süper Lig, 2 de UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı ve bu karşılaşmalarda 3 puan alamadı. 4 maçın 3’ünü yitiren siyah-beyazlılar, birinde ise berabere kaldı.

Medical Park Antalyaspor galibiyetinin ardından deplasmanda Stoke City’e 2-1 mağlup olan siyah-beyazlılar, Gaziantep deplasmanından golsüz berabere ayrıldıktan sonra, önce İstanbul’da Kayserispor’a 2-0, ardından da deplasmanda Dinamo Kiev’e 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 23. kez karşılaşacak.İki ekibi ligde 28 yıl sonra karşı karşıya getirecek yarınki randevu öncesi Beşiktaş’ın 9, Mersin İdmanyurdu’nun 5 galibiyeti bulunuyor, taraflar 8 maçta da eşitliği bozamadı.

Beşiktaş’ın geride kalan maçlarda attığı toplam 22 gole, Mersin İdmanyurdu 13 golle yanıt verdi. Taraflar arasındaki son lig maçları, Mersin ekibinin ligden düştüğü 1982-83 sezonunda oynandı. İstanbul’da Beşiktaş 3-0 kazanırken, Mersin’deki karşılaşmadan ev sahibi ekip 1-0 üstün ayrıldı.

MERSİN’DEKİ MAÇLAR

Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş’a karşı kendi evindeki lig maçlarında galibiyet sayısında üstünlük kurdu.
İki takım şimdiye dek Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda 11 kez karşılaşırken, Mersin İdmanyurdu 4, Beşiktaş 3 galibiyet aldı, 4 maç da berabere sonuçlandı. Mersin’deki maçlarda ev sahibi ekip 11, Beşiktaş ise 9 gol attı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu