FutbolGündem

Bursaspor, Gomel ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçı için Belarus’a gitti

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında 2-1 yendiği FC Gomel ile oynayacağı rövanş karşılaşması için bugün Belarus’a gitti.

Bursaspor, yarın akşam oynanacak maçta da  FC Gomel’i yenerek adını play off’a yazdırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, Yenişehir Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla saat 11.00’de Belarus’un Gomel şehrine hareket etti. Bursaspor, Gomel havalimanından konaklayacağı Zamkovi Otel’e geçecek.

Akşam saat 19.00’da Central Stadyum’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın toplantısı yapacak. Antrenman ise saat 19.30’da gerçekleşecek. Gomel takımının basın toplantısı ise saat 20.00’da yapılacak. Yeşil-beyazlılar, 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak maçın ardından saat 00.20’de kalkacak özel uçak Gomel’den Bursa’ya hareket edecek.

Bursaspor’un yarın akşamki muhtemel kadrosu;

Bursaspor’un Gomel karşısına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor; Carson, Serdar Aziz, Stepanov (Ömer Erdoğan), İbrahim Kaş, Vederson, Batalla, N’Diaye, Ozan İpek, Volkan Şen, Turgay Bahadır, Sercan Yıldırım (Okan Deniz)

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu