FutbolGündem

Yıldırım; Ceza almamamız için taraftarımıza büyük görev düşüyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Dergisi’nde yer alan yazısında, kulübün saha kapatma cezası almaması için taraftarlara büyük görevler düştüğünü söyledi.

Aziz Yıldırım, profesyonel futbol takımının başarılı sonuçlar almayı sürdürdüğünü dile getirerek, “Teknik heyetimiz ve sporcularımıza olan inancımızı açıklayıp, bu yarışta başarılı olacaklarına ne kadar emin olduğumuzu ifade ederken bize tepki gösterenlerin de bugün bizlerle aynı noktaya gelmiş olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte, başarılarımızın bazı kesimleri ciddi anlamda rahatsız ettiğini ve maalesef çeşitli senaryoların üretilmeye başlandığını da görüyoruz” diye konuştu.

Geçen aylarda kulübe iftiralar atılmaya çalışıldığını kaydeden Aziz Yıldırım, “Sayın Şekip Mosturoğlu ‘nun sözcülüğünde gerçekleştirdiğimiz basın toplantısı ile gereken cevapları verdiğimizi düşünüyorum. Bu nedenle; aynı konulara tekrar değinmek istemiyorum. Ancak şunun da bilinmesini istiyorum ki; Fenerbahçe Spor Kulübü, asla içine çekilmeye çalışıldığı tuzaklara düşmeyecektir. Bu tuzakları kurgulayanların, kazdıkları kuyulara düştüklerini, tüm spor kamuoyu yakın zamanda görecektir” şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım; Ceza almamamız için taraftarımıza büyük görev düşüyor

Başarının inanç ve sabır gerektiren bir süreç olduğunun altını çizen Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak adına, kenetlenmiş olarak yolumuza devam ediyoruz. Fenerbahçe camiası, takımının başarılı olacağına sonuna kadar inanmaktadır. Bu noktada; üzerinde önemle durmak istediğim bir konu, taraftarlarımızın küfür ve kötü tezahürat konusuna dikkat etmeleri gerektiğidir.

Şampiyonluk hedefine kilitlenmiş ve inanmış olan takımımızın, motivasyonunu kaybetmemesi ve bu yolda emin adımlarla yürümesi, taraftarımızın sonsuz desteği ile mümkün olacaktır. Takımımızın, ligin geri kalan maçlarında sahaya yalnız çıkmaması, sahamızın kapanmaması adına, taraftarımıza büyük görevler düşmektedir.

Taraftarlarımız Beşiktaş, Konya, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında gösterdiği hassasiyeti lig sonuna kadar sürdürmelidir. Kendilerine gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ederken bu zorlu süreçte yapılacak bir hatanın bedelinin, çok ağır olabileceğini de hatırlatmak istiyorum. Tüm taraftarlarımızın, bu konuya dikkat etmelerini, önemle belirtiyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu