FutbolGündem

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir; Derbide en büyük motivemiz taraftarımız!..

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye artık saatler kalırken, maçla ilgili yorumlar da devam ediyor. Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Skyturk360’daki Uludağ Ekonomi Zirvesi programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray derbisiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nihat Özdemir şunları söyledi; Maç öncesi Galatasaraylı yöneticilerle 1907 tribününde yemek yiyeceğiz ve beraberce protokol tribünündeki yerlerimizi alacağız. Ünal Aysal yurtdışında olacağı için gelemeyecekmiş ama biz gelen yöneticileri en iyi şekilde ağırlayacağız.

Biz, Galatasaraylı taraftarların da maça gelmesini istiyorduk. Ancak iki kulüp arasında daha önce yapılan anlaşma gereği bu mümkün olamayacak. Derbide en büyük gücümüz Fenerbahçe taraftarı. En büyük motivemiz taraftarımız. Takımı maçın başından sonuna kadar bizi centimence desteklemelerimi bekliyoruz. Sahaya yabancı madde atılmamasi konusunda dikkatli olmalılar. Çünkü bundan sonra önemli maçlarımız var.

Fenerbahçe’de mayıs ayında yapılacak kongre hakkında konuşmak için henüz erken. Önümüzde daha 2 ay var. Kimse acele etmesin. Başkanımız Aziz Yıldırım ile ilgili dava var. O güne kadar çok şey değişir. Mayıs ayına gelindiğinde oturup, ne yapılacağına karar vereceğiz. Abdullah Kiğılı ve Ali Koç’un yeni yönetimde görev almayabilecekleri yönünde haberler yer alıyor. ‘Kimse, kalıcı olmak istiyoruz görüntüsü vermek istemiyor olabilir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu