FutbolGündem

Fenerbahçeli Cristian: Hem takımımı hem Türkiye’yi seviyorum

Fenerbahçeli Cristian Baroni, hem deplasmanda hem de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıktıklarını söyledi.

Cristian Baroni, Türkiye’yi çok sevdiğini belirterek, “Takımımı, Türkiye’yi, İstanbul’u seviyorum. Kontratım devam ediyor. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Cristian Baroni, Karabükspor maçında alınan 3 puanın önemine dikkat çekerek, “Karabükspor maçında bizim için önemli olan 3 puanı almaktı. Maçın başından itibaren mücadelemizi ortaya koyduk, 3 puanı alabilmek adına her şeyi yaptık,  sonuçta da galip geldik. Deplasmanda ya da kendi sahamızda oynadığımızda da amaç aynı, değişmiyor. Hedefimiz her şartta 3 puanı alabilmek” diye konuştu.

Cristian Baroni: Üzerimizde deplasman baskısı veya stresi yok

Deplasman maçlarının takım üzerinde baskı oluşturmadığını vurgulayan Cristian Baroni, “Deplasmanda oynamanın üzerimizde oluşturduğu bir baskı ya da stres yok. Son maçlardaki durumu sadece benim bireysel çıkışım olarak değil, takımın çıkışı olarak değerlendirebiliriz. Benim çıkışımda etkili olan asıl şey takımdır. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluk olmak istiyorsak takım olarak çok iyi performans göstermemiz gerekiyor. Ben de üzerime düşeni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri de değerlendiren Fenerbahçeli Cristian Baroni, “Basında yazılıp çizilenler başka bir Cristian Baroni ile ilgili olsa gerek. Mutsuz olduğum, takımdan gitmek istediğimle ilgili haberler var. Fakat bunların hiçbiri gerçek değil. Bu haberlerin kesinlikle benimle ilgisi yok. Takımımı, Türkiye’yi, İstanbul’u çok seviyorum. Kontratım devam ediyor. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” diyerek açıklamalarını noktaladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu