FutbolGündem

Fenerbahçe’de Alper’den sonra Egemen de derbide yok!..

Fenerbahçe’de Alper’den sonra Egemen de derbide yok!.. Fenerbahçe’nin tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de Alper Potuk’tan sonra Egemen Korkmaz da Galatasaray derbide forma giyemeyecek. Dünkü idmanda sakatlanan Egemen’in MR’ı çekilirken tecrübeli oyuncunun sol dizinde kıkırdak tahribatı olduğu öğrenildi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, böylece Egemen Korkmaz da Alper Potuk gibi derbide görev alamayacak.

Egemen’in tedavisine başlandı

Sarı-lacivertlilerde Alper Potuk’a takımdan ayrı özel program uygulandı. Dün gerçekleştirilen antrenman sonrası sol diz iç kısmında ağrı hisseden Egemen Korkmaz’a ise kapsamlı muayene yapıldığı duyuruldu. Dizinde kıkırdak hasarı ve ödem tespit edilen milli oyuncunun tedavisine başlandı.

Fenerbahçe’de derbi hazırlıkları sürüyor

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 6 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleri yaparak başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra aktif dinlenme kapsamında iki gruba ayrıldı, top kapma, pas ve son olarak şut çalışması yaptı.

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu