FutbolGündem

Fenerbahçeli Emre; Derbide oynayamayacağım diye ağladım

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, cuma günkü Galatasaray derbisinde oynayamadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Radyo Fenerbahçe ‘deki telefonla programa bağlanan Emre Belözoğlu, derbide oynamayı çok istediğini, ancak sakatlığı nedeniyle bunun kendisine nasip olmadığını kaydetti. Emre Belözoğlu şöyle konuştu; Sakatlandıktan sonra derbide oynayamayacağım diye ağladım. ’Galatasaray ’a karşı oynamadı’ diye çok dramatize ettiler. Ben, kendimi burada bu anlamda ispatladığımı düşünüyorum.

Ama ne olursa olsun Galatasaray maçında oynamayı çok istiyordum, nasip olmadı. Galatasaray maçında oynamak istiyordum, kendimi formda hissediyordum. Ancak uzun seneler Fenerbahçe formasıyla oynayacağıma inanıyorum. Bir sonraki Galatasaray maçında, nerede olursa olsun takımımın yanında olmak istiyorum. Maçı arkadaş grubuyla evimde izledim. Geçen sene Selçuk ’un gol attığı derbiyi de aynı arkadaş grubuyla izlemiştim. İnşallah bir daha onlarla izlemem, sahada ben olduğumda da kazanırız.

Emre Belözoğlu; Tüm maçlarımızı kazanırsak, Trabzonspor maçlarının hepsini kazansa bile biz şampiyon oluruz

Maçı da değerlendiren Emre Belözoğlu, “Maçın kırılma anı, son 25 dakikada takımın gösterdiği özveri ve her zamanki gibi Alex’in bir fenomen olduğunu ispatlaması” dedi. Sakatlığı nedeniyle Milli Takımda da oynayamayacağını belirten Emre Belözoğlu, “Milli takımda oynamak isterdim. Milli takıma seve seve gidiyoruz. Orada da oynayamadığım için üzülüyorum. Takımımız şampiyonluk yolunda ilerliyor, her maçta oynamak istiyorum. Milli maç arası, Bursaspor maçı öncesi sakatlığımın geçmesi açısından avantaj olarak görünüyor” dedi.

Milli maçtan sonra ligde oynanacak Bursaspor maçıyla ilgili olarak Emre Belözoğlu şunları söyledi; Takımda çok iyi bir ortam var, çok iyi bir hava yakaladık. Bunun devam etmesi gerekiyor. Tüm maçlarımızı kazanırsak, Trabzonspor maçlarının hepsini kazansa bile biz şampiyon oluruz.

Bursaspor geçen senenin şampiyonu. Şu an maç eksiğiyle 10 puan gerimizdeler ama şampiyonluk şansları hala devam ediyor. Zor maç olacak. Ancak Kadıköy ’deki avantajımız olan seyircimizin desteğiyle bu maçtan da galip geleceğimize inanıyorum. Öte yandan Emre Belözoğlu, eşinin yarın doğum yapacağının müjdesini verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu