FutbolGündem

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu PFDK’ya sevkedildi!..

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu PFDK’ya sevkedildi!.. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan tarihi derbi maçının ardından hakemlere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken sarı-lacivertli kulübün çiçeği burnundaki genel sekreteri Mahmut Uslu TFF’nin radarına yakalandı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan tarihi derbi maçının ardından hakemlere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken sarı-lacivertli kulübün çiçeği burnundaki genel sekreteri Mahmut Uslu TFF’nin radarına yakalandı. Sporx.com’un özel haberine göre, yaklaşık 3 yıllık bir ayrılığın ardından tekrar Fenerbahçe’de görev alan Uslu’nun açıklamalarını inceleyen TFF Hukuk Müşavirliği, sarı-lacivertli yöneticiyi disiplin talimatının 37. maddesi kapsamında (Sportmenliğe Aykırı Açıklamalar)PFDK’ya sevk etti.

Çirkin ve kötü tezahurattan dolayı PFDK’ya sevkedilen ve 1 maç seyircisiz oynama ve 80 bin tl para cezası ile karşı karşıya kalan Fenerbahçe’de genel sekreter Uslu ve kırmızı kart gören Meireles de disipline gönderilen diğer isimler oldu. Karşılaşmanın ardından Mahmut Uslu’nun yaptığı “Hakemler Fenerbahçe’nin bir golünü iki penaltısını vermedi. Türkiye’ye hayırlı olsun. Ama biz bu işin peşini bırakmayacağız. futbolcularımızın emeklerini ve terlerini daha evvel nasıl başka nedenle çaldılarsa şimdi de şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar. Ama bizi engelleyemeyecekler.Bu kadar büyük tahrik olamaz.

Bu tahriklere rağmen seyircimizi kutlarız. Bu tahriğe kapılmadı.Bir gol iki penaltımızın verilmesi hakem hatasının dışında bir şey.Bir maç katledilmiştin. Çok ayıp oluyor. Kim üstüne alınıyorsa üstüne alsın” açıklamaları inceleyen kurul bu açıklamaları sportmenliğe aykırı açıklama olarak değerlendirerek sarı-lacivertli yöneticiyi PFDK’ya gönderdi. Disiplin Kurulu bu sevki yerinde bulması halinde Fenerbahçeli yönetici minimum 30 gün hak mahrumiyeti cezası tehlikesiyle karşı karşıya kalmış olacak.

Bu arada derbi maçında rakibi Veli Kavlak’a yaptığı hareketten dolayı kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen Meireles’le ilgili hakem raporu da ortaya çıktı. Portekizli futbolcuyu ciddi faulden ihraç eden hakem Cüneyt Çakır’ın raporunda futbolcunun ihraç sonrası centilmence sahaya terkettiğine yer verdiği iddia edildi. Meireles’e talimatımın 42. maddesi kapsamında 2 maç ceza gelebileceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu