FutbolGündem

Fenerbahçe prestij ve rekor için sahada

Fenerbahçe prestij ve rekor için sahada… Sarı – lacivertli ekip, Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son maçında Mönchengladbach ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00 başlayacak karşılaşmayı Portekizli hakem Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek.

Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde grup aşamasını Borussia Mönchengladbach maçı ile tamamlayacak. Grup liderliğini 5. haftada Marsilya’yı deplasmanda 1-0 yenerek garantileyen sarı lacivertli takım, karşılaşmaya prestij ve rekor için çıkacak. Sarı – lacivertliler galibiyet halinde 16 puana ulaşacak ve bir Türk takımının grup aşamasında topladığı en yüksek puanı almış olacak. Fenerbahçe ayrıca maçı kazanırsa, kendi sahasında ilk kez bir Alman takımını yenmiş olacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman, yoğun maç trafiği nedeniyle Mönchengladbach karşılaşmasında rotasyona gidecek. Sarı lacivertlilerde kaleci Volkan ile Kuyt, Meireles, Sow, Caner ve Yobo gibi isimlerin dinlendirilmesi bekleniyor. UEFA’ya verilen listede ismi yer almayan Sezer Öztürk ve Salih Uçan da forma giyemeyecek.

Bunun yanı sıra gruptan ikinci olarak çıkmayı garantileyen Borussia Mönchengladbach da karşılaşmada yedek ve genç oyuncularına şans tanıyacak. İstanbul’a gelişleri sırasında Fenerbahçeli taraftarların çiçeklerle karşıladığı Alman ekibinin kafilesinde Bundesliga’daki son maçta forma giyen futbolcular yer almadı. Teknik direktör Lucien Favre, sakatlıkları bulunan oyuncularını dinlendirmek için bu kararı aldığını açıkladı.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçını Portekizli hakem Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Mücadele Star TV’den ve NTVSpor.net’ten naklen ekrana gelecek. Fenerbahçe’nin Mönchengladbach maçına çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle:

Mert, Orhan, Serdar, Egemen, Özgür Çek, Selçuk, Mehmet Topal, Krasic, Recep Niyaz, Stoch, Bienvenue.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu