FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıŞike ve BahisTransfer

Futbolda şike davası dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nin duruşma salonunda bekliyor!..

Futbolda şike davası dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nin duruşma salonunda bekliyor!.. Yargıtay süreci tamamlanan “futbolda şike davası” dosyaları 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nin duruşma salonunda bekliyor…

Mahkeme şu ana kadar bir karar açıklamadı. Kısmen onaylanan, kısmen de bozulan şike davasında aralarında Aziz Yıldırım’ın bulunduğu sanıkların mahkumiyet kararları yargıtay tarafından onaylanmıştı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, mahkeme şimdi dosyanın tamamını ne yapacağına karar verecek. Bozulan sanıklar açısından yeniden yargılamayı yapacak mahkemeye mi gönderecek, yoksa aralarında Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu sanıkların cezalarının infaz sürecini başlatmak için İnfaz Savcılığı’na mı gönderecek?

İşte bu sorunun yanıtını bulmak için Mahkeme, Adalet Komisyonu’ndan görüş sordu. Komisyonun bu konudaki görüşü beklenirken binlerce sayfalık “Futbolda Şike Davası” dosyası da mahkeme salonunda bekliyor. Bugün tüm gözlerin çevrildiği ve akibeti merakla beklenen dosyalar bir amatörün kamerasına yansıdı ve paylaşıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu