FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıŞike ve Bahis

Futbolda Şike Davası’nda flaş gelişme!..

Futbolda Şike Davası’nda flaş gelişme!.. Yargıtay’da beklemede olan “Futbolda Şike Davası” dosyasında yeni gelişmeler var…

Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin, eksikliklerin giderilmesi için İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne iade ettiği “Futbolda Şike Davası” dosyasında önemli değişiklikler var. HTSpor’un haberine göre, Trabzon Ajans’ın haberine göre davaya bakan Yargıtay 5. Daire Başkanı değiştirildi. Daha önce Ahmet Ceylani Tuğrul’un yaptığı hakimliğe yeni bir isim, Bahri Demirel seçildi.

Temyiz edildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından, eksikliklerin giderilmesi için İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne iade edilen “Futbolda Şike Davası” dosyasındaki eksiklerinin tamamlandığı ve en kısa sürede Yargıtay’a yeniden gönderilmesi bekleniyor.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nce, 2 Temmuz 2012 ‘de, aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da olduğu 48 sanığın, ”çıkar amaçlı suç örgütü kurmak”, ”örgüte üye olmak”, ”şike”, ”teşvik”, ”tehdit” ve ”rüşvet vermek-almak” gibi suçlardan 5 ay ila 4 yıl 7 ay arasında değişen hapisle cezalandırılmasına karar verilen ”Futbolda Şike” davası dosyasının temyiz için gönderildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi, dosyayı usül eksikliği nedeniyle, geçtiğimiz günlerde mahkemeye geri yollamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu