FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Transferle ilgili hafta sonuna doğru iyi haberler verebiliriz

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün ocak ayı divan kurulu toplantısında transferlerle ilgili mesajlar verdi. Başkan Aysal, yaptığı konuşmada, “Transferle ilgili hafta sonuna doğru iyi haberler verebiliriz” dedi.

Başkan Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Aysal, transfer çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini ve hafta sonuna kadar bazı gelişmeler olabileceğini söyledi.

Galatasaray Kulübü’nün ocak ayı divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kulüp başkanı Ünal Aysal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol ve Celal Gürcan da katıldı.

Yeni tüzükte divan kurulu üyesi olabilmek için belirlenen kulüp üyeliğindeki kıdem yılı 30 yıldan 25 yıla indirilirken, bu değişikliğin ardından divan kurulu üyeliği hakkı kazanan kişiler beratlarını aldı.

Aralarında eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun, spor yazarı ile eski spor spikerlerinden Bülend Karpat ve işadamı Hilmi Ural Gür’ün de bulunduğu 218 yeni divan kurulu üyesine beratları, teker teker çağrılarak takdim edildi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, ayrıca İrfan Aktar, 25 yılını dolduran yeni üyelere yönelik olarak Divan Kurulu’nun kuruluşu, işlevi ve çalışma esasları hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Toplantının yaklaşık 1 saatinde salonda kalan Başkan Ünal Aysal, daha sonra kulüple ilgili bir randevusu olduğunu belirtip, izin alarak ayrıldı. Aysal, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Transferle ilgili önümüzdeki günlerde net bir açıklama yapacağız. Şimdi ne söylesem kesin değil. Hafta sonuna doğru iyi haberler verebiliriz” diye konuştu.

Adana Demirspor maçında şans bulan genç oyuncular Mertan Caner Öztürk, Okan Derici ve Berk Yıldız’ın performanslarını nasıl bulduğunun sorulması üzerine Aysal, “Başlangıç için çok iyiydiler. Hepsi ümit vericiydi” dedi.

Galatasaray Futbol Takımı’nın ligde ortaya koyduğu performanstan da övgüyle bahseden Başkan Aysal, “Takım çok iyi gidiyor. Allah nazarlardan saklasın” ifadesini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu