FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Play-off başamıza düşmüş taştır!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile teknik direktör Fatih Terim Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Futbol Akademisi’ni ziyaret etti. Ünal Aysal “Takımımız iyi gidiyor. Ama play-off başamıza düşmüş taştır” dedi.

HTSpor’un haberine göre, Galatasaray taraftarlarının Beşiktaş derbisinde Fatih Terim için gerçekleştirdiği koreografiye övgüler yağdıran Ünal Aysal, “Galatasaray taraftarı kadirşinastır; kıymet bilir. Hocaya yapılanlar da bunun göstergesidir. Hocamız da buna layıktır” dedi.

BİZİM ÇITAMIZ ÇOK YUKARIDA

Gelecekteki hedeflerinin çok büyük olduğunu bir kez daha vurgulayan Galatasaray Başkanı “Takımımızın başarısıyla stadımız dolmaya başladı. 8 ayda geldiğimiz yer, gelecekte olacağımız yer için bilgi vermiştir. Bizim çıtamız çok yukarıda. Ekibimize güveniyoruz. Taraftarlarımıza şimdiden müjde veriyoruz. Hepsini kutluyorum. Play-off başımıza düşmüş bir taş. Umarım önümüzdeki sene böyle bir şey kalmaz. Ligin keyfini kaçıran bir faktör. Galatasaray olarak önümüzde sezon play-off yaşamak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

SEÇİM FORMALİTE HALİNDE GERÇEKLEŞTİ

Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı seçilmesine de değinen Aysal “Seçim tek adaylıydı. Son derece olgun ve ağırbaşlı bir ortamda gerçekleşti. Fakat tercihleri olmayan bir seçim, seçim değildir. Formalite halinde gelişti. Galatasaray olarak, seçilen başkana destek vereceğiz. Ama tek şartımız var; Galatasaray’ın beklentilerini göz önünde bulundursunlar” diye konuştu.

HOŞ GELDİN ALİ MERT!

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst’ün torununun dünyaya geldiğini müjdeleyen Ünal Aysal, “Alt yapımıza yeni bir eleman geldi. Adı Ali Mert… Ali Dürüst’ün torunu” dedi. Ziyarette konuşan Fatih Terim ise “Yönetime teşekkürümüzü, buradan A Takım’a çıkacak oyuncularla edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu