DünyaGündem

Güney Afrika Milli Takımı’nın kalecisi Meyiwa öldürüldü!..

Güney Afrika Milli Takımı’nın kalecisi Meyiwa öldürüldü!.. Güney Afrika polisi, futbol milli takım kaptanı ve kalecisi Senzo Meyiwa’nın vurularak öldürüldüğünü açıkladı..

Güney Afrikalı milli kaleci evine giren hırsızlara karşı çıkınca öldürüldü. HTSpor’un haberine göre, Güney Afrika Milli takımının kalecisi ve Orlando Stadium kulübünün kaptanı Senzo Meyiwa, evini soymaya kalkışan iki hırsıza direnmeye kalkışınca boynuna aldığı kurşun sonucu hayatını kaybetti.

Yerel basınının haberine göre, Meyiwa olay anında evinde sarkıcı sevgilisi Kelly Khumalo ile sohbet ederken silahlı iki kişi tarafından cep telefonu ve saatinin verilmesi için tehdit edildi. Değerli eşyalarının çalınmasına karşı çıkan milli futbolcu hırsızlara karşı direnmeye çalıştı. O anda silahı üzerine doğrultan hırsızlardan biri paniğe kapılarak milli kaleciye ateş etti. Boynuna isabet eden tek kurşun sonucu Senzo Meyiwa’nın hastaneye kaldırılırken yolda kan kaybı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

27 yaşındaki milli kaleci takımı Orlando Stadium’un Ajax de Ciudad del Cabo karşısında 4-1 galip gelmesinden sonra evinde kız arkadaşı ile dinlenirken cinayetin meydana geldiği duyuruldu.

Polisin Güney Afrika’da büyük infial yaratan Senzo Meyiwa cinayeti için hırsızları ihbar edecek kişilere 150 bin Rands (11 bin Euro) ödül koyduğu açıklandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu