FutbolGündem

Hulusi Belgü’den itiraf; Aziz Yıldırım ile hakem odası bastık!..

NationalTurk’ün haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasındaki hakem odası basma tartışması devam ediyor. Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hulusi Belgü de tartışmaya katıldı.

Geçtiğimiz hafta “gerekirse hakem odasını da basarım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu sözlerinin yankıları devam ederken Radyospor’a konuşan Fenerbahçe eski yöneticisi Hulusi Belgü çarpıcı bir iddiada bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş maçı öncesi Fikret Orman’ı maç öncesi hakemi etki altına almaya çalışmakla suçlarken “Ben bunu yapmıyorum. Gençlerbirliği maçının devre arasında hakemin yüzüne söyledim. Gerekirse hakem odasını da basarım” demişti.

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif’te bu tavrı yanlış bulduğunu ifade ederken, siz buna hiç şahit oldunuz mu sorusuna “Geçmişte Aziz Yıldırım’ın hakem odası bastığına şahit oldum. Hatta birlikte hakem odasına gitmiştik” dedi. Hulusi Belgü hangi maçtı sorusunaysa “Ankara’da oynan Gençlerbirliği maçıydı” diye yanıt verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu