FutbolGündem

İzinsiz ülkesine giden Fernandes kadro dışı bırakılacak!..

İzinsiz ülkesine giden Fernandes kadro dışı bırakıldı!.. Beşiktaş’ta Manuel Fernandes sıkıntısı yaşanıyor. Galatasaray derbisinde sakatlanan ve tedavisi süren Portekizli futbolcunun teknik heyet ve yönetim kurulundan izin almadan ülkesine gittiği belirtildi.

Beşiktaş’ın ligin 22. haftasında 22 Şubat’ta oynadığı Galatasaray derbiside sol dizinden sakatlanan Manuel Fernandes, o tarihten buyana takımdaki yerini alamadı. Ntvspor’un haberine göre, tedavsi süren Fernandes’in 1 hafta önce teknik heyet ve yönetim kurulundan izin almadan ülkesi Portekize gittiği bildirildi.

Fernandes milli takım doktoruna görünmek için gittiği Portekiz’den döndü ancak siyah beyazlı yönetim oyuncunun disiplinsiz davranışı nedeniyle teknik heyetten rapor istedi. Yönetim ayrıca Fernandes’in izinsiz olarak İstanbul’dan ayrılması ve kendisine verilen programı uygulamamasını da hazırlanacak tutanakla belgeleyecek.

DOKTOR GİTME DEDİ AMA…

1 hafta önce kulüp doktoruna ülkesine gidip, milli takım doktoruna görüneceğini söyleyen Fernandes olumsuz yanıt almıştı. Doktor Ertuğrul Karanlık tedavisinde son aşamaya gelindiğini ve ülkesine gitmesine gerek olmadığını vurgulamasına rağmen Fernandes kimseye haber vermeden Portekiz’e gitti.

KADRO DIŞI KALMASI GÜNDEMDE

Teknik heyetten rapor isteyen yönetim kurulu, disiplinsiz hareketi nedeniyle büyük olasılıkla Fernandes’in süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verecek ve yıldız futbolcuya yüksek miktarda para cezası kesilecek. Sezon sonu Beşiktaş ile mukavelesi bitecek olan Portekizli futbolcunun, alınacak bu kararlar sonrası ligin son 8 haftasında forma giymemesi tahmin ediliyor.

ARACINA EL KONULDU

Bu arada siyah beyazlı yıldız oyuncunun kulüp tarafından kendisine verilen aracına emniyetin el konduğu iddia edildi. Fernandes’in sadece yabancıların kullanacağı aracı başka bir yabancıya vermesi üzerine emniyetin el konduğu açıklandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu