FutbolGündem

Mesut Bakkal; Lobimiz olmadığı için milli takımdan bizi bir gecede yediler

Mesut Bakkal; Lobimiz olmadığı için milli takımdan bizi bir gecede yediler… Ersun Yanal döneminde Milli Takım’da görev yapan Mesut Bakkal, Abdullah Avcı’nın Selçuk İnan’ı ilk 11’de oynatmamasını ve peşinden gelen tartışmaları değerlendirdi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programının konuğu olan teknik direktör Mesut Bakkal, Abdullah Avcı’nın Selçuk İnan’ı ilk 11’de oynatmamasını ve peşinden gelen tartışmaları değerlendirdi. Ajansspor.com’un haberine göre, Mesut Bakkal, “Abdullah Avcı’ya destek olunması gerekiyor. Ersun Yanal döneminde bize destek olunmadı. Biz o dönem takımı gayet iyi idare ederken bir gecede bize operasyon yaptılar ve yediler. O dönem Hakan Şükür’ü oynatmadığımız için takımdan gönderildiğimizi düşünmüyorum; öyleyse çok yazık etmişler” dedi.

Hakan Şükür’den dolayı milli takımdan gönderildiklerine inanmadığını ifade eden Bakkal, “Ersun Yanal’a ‘duruşun, konuşman iyi değil’ dediler. Lobimiz yoktu. Eğer o teknik ekipte bulunan arkadaşlardan biri Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş’ta oynamış olsaydı o gece bize operasyon yapamazlardı” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu