FutbolGündem

MHK Başkanı Zekeriya Alp; Fenerbahçe ile ilgili bir söylemim olmadı

MHK Başkanı Zekeriya Alp; Fenerbahçe ile ilgili bir söylemim olmadı… Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Fenerbahçe Kulübü ile hiçbir söyleminin olmadığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, ”Fenerbahçe Kulübü ile hiçbir söylemim olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu açıklamaları iyi algılayamamıştır” dedi. Ntvspor’un haberine göre, Zekeriya Alp, TFF MHK Üst Klasman Hakem Ara Semineri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün kendisi hakkında yapmış olduğu açıklama hatırlatılan Alp, açıklamaların her zaman sert olduğunu belirterek, ”Fenerbahçe Kulübü ile hiçbir söylemim olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu açıklamaları iyi algılayamamıştır” diye konuştu.

Kulüplerle hiçbir sorunlarının olmadığını dile getiren Alp, ”Biz her kulübe eşit davranırız. Kulüpleri hedef seçip konuşmayız. Konuşmamız doğal olarak yaptığımız bir görev gereğidir” dedi.

“FUTBOLCU-HAKEM İLİŞKİLERİNİ GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”

Alp, ”Türkiye’de futbolcuların hakemlere çok itiraz ettiği” şeklindeki yorum üzerine de ”Bunu bana sormayın, futbolculara sormanız lazım. Bizim de en çok üzerimizde durduğumuz konu bu. Futbolcularımızın hakemlerle olan ilişkilerini çok daha olumlu ve güzel yerlere getirmeye çalışıyoruz. Ama bizi dinleyen pek yok gibi gözüküyor. Temennimiz ligin ikinci yarısında hakemlerimizinde gayreti ve alacakları kararlarla o doğrultuda daha sağlıklı davranışlar içerisine girerler. Maçlar da çok daha iyi bir şekilde sürer” ifadelerini kullandı.

Seminere katılan hakemlerden Bülent Yıldırım ve Mustafa Kamil Abitoğlu ise seminerinin oldukça verimli ve iyi geçtiğini belirtti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu