FutbolGündem

Milliyet ve Vatan Gazeteleri Nihat Kahveci’nin Beşiktaşlılığını görmemezlikten geldi!

Nihat Kahveci’nin, eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Beykoz’daki villasına ve minibüsüne haciz koydurduğu haberi bugün gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ancak, bu haber şu ana kadar tüm gazetelerde yer alırken Demirören’in sahibi bulunduğu Milliyet ve Vatan Gazeteleri’nde yer almadı.

Milliyet ve Vatan Gazeteleri Nihat Kahveci’nin Beşiktaşlılığını görmemezlikten geldi!

Nihat Kahveci’nin oynamadığı yılların parasını kulüpten talep etmeyip, oynadığı yıllardaki parasına karşılık eski Başkan Yıldırım Demirören’den aldığı 800 bin euroluk senet için haciz işlemi yaptırması bugün tüm gazetelerin internet sayfalarında yer aldı. Bu habere sayfalarında yer vermeyen Milliyet ve Vatan Gazeteleri’nin habere ilgisi göstermemesi spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Akıllara ilk gelen gazetelerin sahibi icraya verilen eski Beşiktaş Başkanı, şimdinin ise Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’den olmasından kaynaklanmasıydı. Bu haberlerin Milliyet ve Vatan Gazeteleri’nde yer almayışı kafalarda soru işareti bırakıyordu.

Umarız haberi girdiğimiz şu dakikalardan sonra geçte olsa,  sporseverler Nihat Kahveci’nin Beşiktaş Kulübü’ne yaptığı bu jesti Vatan ve Milliyet gibi köklü gazetelerin sütunlarında da bu haberi görürler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu