FutbolGündem

Muhittin Boşat; TFF skandal bir uygulamaya gitmiştir

FIFA kokartlı eski hakemlerden Muhittin Boşat, Niğde Belediyespor – Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçında ev sahibi ekibin mağdur olduğunu ve tahkime gitmesi gerektiğini söyledi. Boşat yaptığı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu skandal bir uygulamaya gitmiştir” dedi.

FIFA kokartlı eski hakemlerden Muhittin Boşat, her çarşamba Radyospor’da Beşiktaş’ın nabzını yakından tutan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katılarak önemli bir gerçeği ortaya çıkardı.

Muhittin Boşat; Türkiye Futbol Federasyonu skandal bir uygulamaya gitmiştir

Türkiye Futbol Federasyonu skandal bir uygulamaya gitmiştir. Süper Lig ve Türkiye Kupası statülerine bakıldığında benim ne anlatmak istediğim açıkça ortaya çıkıyor. Özellikle F ve G bentleri çok önemli. Avrupa’ya gidemeyenler ve Avrupa’ya gidenleri içeriyor. Buna göre Beşiktaş geçtiğimiz sezonu 4.sırada bitirdi. Peki Avrupa’ya niye gidemedi? UEFA, mali tablonun bildirimindeki vecibeleri yerine getirmediği için siyah-beyazlılara ceza verdi. Peki bu karar TFFyi ilgilendirir mi? Kesinlikle hayır tabii ki. Bu karar Türkiye Kupası statüsünü içermez. Yani Beşiktaş kupaya 2. Ön elemeden değil, 4. ön elemeden katılmalıydı. Bu tamamen skandaldır..

Boşat; Niğde Belediyespor tahkime gitmeli, Beşiktaş ise dava açmalı

Beşiktaş Yönetimi sessiz kalıyor. Neden kalıyor anlamış değilim sanırım TFF Başkanı Yıldırım Demirören yüzünden böyle bir tepki vermiyorlar. Ama Niğde Belediyespor cephesi tahkime gitse kesinlikle tur iptal edilir. Onlar Beşiktaş gibi güçlü bir takım ile eşleşmeseler beklide tur atlayacaktı. Ve bu tur onlara iyi bir kazanç sağlayacaktı. Onların oradan kazanacağı para belki Beşiktaş için önemli değil ama Niğde Belediyespor Kulübü için çok önemli bir para. İyi araştırılmalı ve bu hata ortadan kaldırılmalı düşüncesindeyim…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu