FutbolGündemTransfer

Muslera, Galatasaray’da yüzler kulübüne giriyor!..

Muslera Galatasaray’da yüzler kulübüne giriyor… Uruguaylı kaleci, Trabzonspor karşısında forma giymesi durumunda sarı-kırmızılı takımdaki yüzüncü maçına çıkmış olacak…

Muslera dalya hazırlığında… 2011-12 sezonu başında Lazio’dan Galatasaray’a transfer olan Fernando Muslera, Trabzonspor maçında forma giymesi halinde sarı – kırmızılı takımda 100. karşılaşmasına çıkmış olacak. Ntvspor’un haberine göre, ilk geldiği sezon Süper Final maçları dahil 39 lig mücadelesinde oynayan Muslera, bir sonraki sezonda lig, Avrupa ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 44 maçta sarı kırmızılı formayı giydi.

Urugaylı file bekçisi, bu sezon 1 Süper Kupa olmak üzere 11 lig ve 4 Avrupa Kupası karşılaşmasında Galatasaray kalesini korudu.
2011-12 sezonunda Manisaspor’a penaltıdan attığı golle kariyerinin ilk gol sevincini yaşayan Muslera, 35 maçta ise kalesini gole kapattı. Süper Lig’de geride kalan 15 haftada kalesinde 15 gol gören Galatasaray, ligde ilk 5 sırada yer alan takımlar içinde en az gol yiyen takım oldu.

Lider Fenerbahçe 16, ikinci sıradaki Kasımpaşa 17, dördüncü sıradaki Beşiktaş 17 ve beşinci sıradaki Sivasspor 20 gol yedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu