FutbolGündem

Semih Şentürk; Avusturya ‘yı yenerek galibiyet serisine başlayacağız

Semih Şentürk, Avusturya ile yapacakları 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını kazanarak, galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

A Milli Futbol Takımı ‘nın aday kadrosunda yer alan Fenerbahçe ‘nin milli futbolcusu Semih Şentürk, 29 Mart Salı günü Avusturya ile yapacakları 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını kazanarak, galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Milli maçla ilgili görüşlerini açıklayan Semih Şentürk, grupta 4 maçını da kazanan Almanya ‘nın ön plana çıktığını belirterek, “İkinci olan takımın play-off oynama şansı var. Bunun bilincindeyiz. İkincilikteki en ciddi rakibimiz Avusturya ile kendi sahamızda oynayacağız. Avusturya ‘yı yenerek, galibiyet serisine başlamak istiyoruz” dedi.

Ntvspor.net’in haberine göre, Milli takımın hiç beklenmedik şekilde Azerbaycan ‘a yenildiği maça da değinen Semih Şentürk, Almanya yenilgisinin moral bozukluğuyla o maça çıktıklarını anlatarak, “O gün herkeste bir tutukluk vardı. Kolay galip geleceğimiz maçtan mağlubiyetle ayrıldık. O gün inanılmaz kötüydük. Ondan sonra milli takım değişime gitti. Hazırlık maçlarının iyi geçtiğini düşünüyorum. Genç oyuncular milli takıma çağrıldı. Şimdi Avusturya maçını kazanarak, Türk halkını sevindirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu