GündemTransfer

Tarık Çamdal, Eskişehirspor ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı!..

Tarık Çamdal Eskişehirspor ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı!.. Eskişehirspor’da kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal kulübü ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor sözleşme uzatmayarak takımdan ayrılmak isteyen Tarık Çamdal ile anlaşmaya vardı. Oyuncu 4.5 yıl daha Eskişehirspor forması giyecek. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Eskişehirspor’da Tarık Çamdal krizi çözüldü. Transfer döneminin başında adı 3 büyüklerle anılan ve takımdan ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan oyuncuyla yeniden anlaşan Eskişehirspor 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, “Tarık genç bir oyuncu. Transfer teklifleri nedeniyle kafası karıştı. Yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle kadro dışı bırakmak zorunda kaldık ama sorun çözüldü Tarık bizde devam edecek” dedi.

Tarık’ın gerek Beşiktaş gerekse Galatasaray ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar alamadığını anlatan Saraç, “Tarık kendisi gelip sözleşmesini uzatıp, takıma dönmek istedi. Biz de kendisine 4.5 yıllık sözleşme önerdik ve imzaları attık” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu