FutbolGündem

TFF Başkanlığı için 4 büyük kulübün ortak kararı UEFA 1. Asbaşkanı Şenez Erzik oldu

Dört büyük kulüp Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un 27 Şubat’ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimi için ortak adayı Şenez Erzik.

Spor Bakanı Suat Kılıç, Futbol Federasyonu başkanlığı için Şenes Erzik’le görüştü. Şenez Erzik “Üzerimize düşeni yaparız” dedi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, bugün, basına kapalı gerçekleşen ve görüntü alınmasına da müsade edilmeyen buluşmada Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve ikinci başkanı Adnan Öztürk’ün Bakan Suay Kılıç ile biraraya geldi.

Kulüplerin temsilcilerinin Bakan’a “Bize yardımcı ol” dedikleri belirtilirken, Bakan’ın ise “Siz kendiniz bir aday çıkarın. Mümkünse tek aday çıkarın ve biz desteği veririz. İsmi ben önermem ama yine hatırlatıyorum; bu aday hiç bir kulübe yakın olmasın, kimsenin adamı olmasın, bir kulübün sempatizanı olabilir ama hedefi Türk futbolunu kaostan kurtaracak spor bilgisine, hukuk bilgisine sahip olan biri gerekiyor” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Dört büyük kulübün başkan olarak Şenes Erzik’i aday göstermesi sonrasında Bakan Suat Kılıç, Şenes Erzik’le biraraya geldi. Kılıç görüşmede Erzik’e kuluplerin talebini iletti. Erzik görüşmede “Üzerime düşen görev olursa yapmaya hazırım” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu