FutbolGündem

TFF Yönetimi mi Beşiktaş Yönetimi mi?

Eski Beşiktaş Başkanı, şimdinin TFF Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte görev yaparken kendisine yakın olanları TFF bünyesinde toplamaya başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF seçimlerinden sonra yapılan ilk yönetim toplantısında, Tesis ve İdari İşler Komitesi’nin başına Cengiz Zülfikaroğlu’nu, Zekeriya Alp’i MHK’nın başına, Alp’in yardımcılığına Yüksel Okçuoğlu’nu, Tahkim Kurulu’na da Beşiktaş Kulübü’nün avukatı olan Av. Osman Hacıbekiroğlu’nu getirmişti.

Murat Çelik’i başkan danışmanlığına getirdi!..

Demirören daha sonra, esas mesleği doktorluk olan Beşiktaş Kulübü Yönetimi eski basın sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren’i  Türkiye Futbol Federasyonu basın sözcülüğüne getirdi. Yıldırım Demirören, bu isimlerin göreve gelmesinin ardından bugün de Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden gazeteci Murat Çelik’i başkan danışmanlığına getirdi. Öyle geliyor ki Demirören Beşiktaş Kulübü’nde başkanlık yaptığı dönemlerde kendisine yakınlığıyla tanınan bütün isimleri TFF çatısı altında toplayacağı görülüyor.

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu