FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan PFDK kararlarına imalı açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Tahkim Kurulu’nun PFDK’nın kararlarını onaması hakkında imalı açıklamalar yaptı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nevzat Şakar, bir gazetecinin ”Tahkim Kurulu kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna ”Tahkim Kurulu’nu, Disiplin Kurulu’nu tebrik etmek lazım. Üzerlerine düşeni yaptılar. Şikeyi, şike girişimi olarak değerlendirdiler. Biz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Trabzonspor olarak, hukuk kuralları nezdinde sonuna kadar hakkımızı arayacağız. İlahi adaletin bir gün lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum” dedi.

Şakar, Tahkim Kurulu’nun cezalarlarla ilgili kararı ile Cumhuriyet savcısının ceza istediğinin hatırlatılması üzerine, ”Hukuk süreci bitmeden yorum yapmak istemiyorum. Ama orada yaşananları, ifadeleri gördük. Bana göre çok şey ortada. Buna rağmen disiplin, tahkim, etik kurulu bunları hazırlayanlar artık şapkalarını önüne koyup düşünsünler diyorum” diye konuştu.

UEFA’nın artık bir karar alacağını dile getiren Şakar, ”UEFA’nın gerekli yaptırımları uygulayacağını düşünüyorum. Cezai müeyyideleri ve kuralları uygulayacağını düşünüyorum. Trabzonspor’un her şeyi açık ve ortada. O konuda rahatız, ceza alacağımızı düşünmüyoruz, bu yönde bir tereddütümüz yok” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu