FutbolGündemTransfer

“Günahların takımı Fenerbahçe” pankartına büyük tepki!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor ‘lu taraftarların Gaziantep maçında açtığı “Günahların Takımı Fenerbahçe” pankartından dolayı ceza beklemediklerini söyledi.

Hasan Yener, geçtiğimiz hafta oynadıkları Gaziantepspor maçında taraftarca “Günahların takımı Fenerbahçe” pankartının sık sık gündeme getirilmesine sert tepki gösterdi. Pankartın bilinçli olarak abartıldığını savunan Hasan Yener şöyle konuştu; Maçtan önce eşgüdüm toplantısı dediğimiz bir toplantı yapılır. Maçın temsilcileri seçim öncesi olması nedeniyle bu toplantıda siyasi bir pankart olmaması gerektiğini vurguladılar.

Maç anında pankart sahaya geldi tribünlere asıldı. Maçın temsilcisinin ve emniyet görevlilerinin bu pankarttan haberi vardı ve her hangi bir müdahale yapılmadı. Hatta maçın bitiminde bile temsilciler kulüp görevlimize bu konuda bir yakınmada bulunmadılar. Bu konunun her hangi bir şekilde raporlara geçmeyeceğini öğrendik. Daha sonra ise özellikle televizyon yayınlarında pankartın raporlara eklendiğini öğrendik.

Hasan Yener; Daha önceki yıllara baktığında Saraçoğlu Stadı ’nda öyle pankartlar var ki onları göstersek RTÜK bizi kapatır

Söz konusu pankartla ilgili bir ceza beklemediklerini ifade eden Hasan Yener, “Daha önceki yıllara baktığında Saraçoğlu Stadı ’nda öyle pankartlar var ki onları göstersek RTÜK bizi kapatır. Özellikle bizim ikinci yarının başında Fenerbahçe stadında oynadığımız maçta da argo bir pankart var. O pankartla ilgili olarak Fenerbahçe kulübüne her hangi bir yaptırım uygulanmadı. Bunu abartmak son derece yanlış” dedi.

Tribünlere asılan pankartların taraftarların tepkisi olduğunu, zaman zaman istenmeyen pankartların asıldığına da şahit olduklarını belirten Hasan Yener, ”Bu pankart taraftarların bir yerde tepkisini ortaya koyan ve kesinlikle küfür içirmeyen, Fenerbahçe’nin hakemlere ve diğer bazı olaylara yönelik davranışlarını hicveden bir pankart. Ben bu pankarttan dolayı bir ceza alacağımızı düşünmüyorum. Ceza alırsak son derece yanlış olur” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili henüz kendilerinden bir savunma istenmediğini dile getiren Hasan Yener, istendiği taktir de gerekli savunmayı yapacaklarını kaydetti. Lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına inandığına vurgu yapan Hasan Yener, rakipleri Fenerbahçe ’nin ikinci yarıda hiç kimsenin beklemediği bir performans sergilediğini de kabul etti. Hasan Yener, buna rağmen rakiplerinin puan kaybedeceğine inandığını belirtti.

Hasan Yener; Biz Egemen ile devam etmek istiyoruz

Hasan Yener, Egemen Korkmaz ’ın Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin ise şunları söyledi; Egemen 3 yıl boyunca burada son derece iyi futbol oynadı. Bizim amacımız önümüzdeki yıllarda da kendisiyle devam etmek. Egemen’in bir talebi, bizim de ona bir teklifimiz oldu.

Arada bir uçurum yok. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Egemen’in menajeri her türlü tasarrufta bulunabilir. Biz Egemen ile devam etmek istiyoruz. Egemen de bizle devam etmek isterse bu gerçekleşir. Hasan Yener, şampiyonluk yarışının bu denli kızıştığı, bu denli çekişmeli geçtiği bir ortamda transfer görüşmenin de doğru olmadığını savundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu