FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, şike davasında ifade verdi

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener’in de aralarında bulunduğu 3 kişi şike davası kapsamında Trabzon’da talimatla ifade verdi.

Futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor Kulübü genel saymanı ve yönetim kurulu üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu ve TFF eski Yönetim Kurulu üyesi ve eski Trabzonspor yöneticisi Süleyman Atal İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava kapsamında Trabzon’da talimatla ifade verdi.

HTSpor’un haberine göre, Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı ve Yönetim kurulu üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu, Trabzonspor kulüp avukatı Nusret Yılmaz ile birlikte, TFF eski Yönetim Kurulu üyesi ve eski Trabzonspor yöneticisi Süleyman Atal ise avukatı Ali Sürmen ile bu sabah Trabzon Adliyesi’ne gelerek 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ifade verdi.

Yener, Kazancıoğlu ve Atal, burada İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında yaklaşık bir saat talimatla ifade verdikten sonra Adliye’den ayrıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu