FutbolGündem

Volkan Şen’den Trabzonspor’a ihtar!..

Volkan Şen’den Trabzonspor’a ihtar!.. Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Volkan Şen, 120 bin euroluk alacağının ödenmesi için kulübe ihtar çekti.

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay’ın disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakması sonrasında yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı olarak çalışan Volkan Şen, 120 bin euroluk alacağının ödenmediği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla kulübe ihtar çekti. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, devre arasında Volkan’ı takımdan gönderme kararı alan yönetim, UEFA’nın Mali Fair-Play uygulaması nedeniyle yeni bir yaptırım ile karşı karşıya kalmamak için oyuncuya önümüzdeki günlerde ödeme yapacak.

Yönetim, Akçay’ın kadro dışı bıraktığı Batuhan’la da aynı durumu yaşamamak için futbolcuya oynadığı maçların karşılığı olarak 42 bin TL’lik ödeme yaptı. Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Yöneticisi Abdi Serdar Üstünsalih, Volkan Şen’in ödemesini en kısa zamanda yapacaklarını söyledi. Bu arada yönetimin futbolculara Lazio maçında beraberlik almalarına rağmen galibiyet primi verdiği öğrenildi.

TÜRKÖZ: “ANKARA, BURSA VE İZMİR’DE TS CLUB AÇACAĞIZ”

Trabzonspor’un TS Clublardan Sorumlu Yöneticisi Murat Türköz, DHA’ya yaptığı açıklamada, sırasıyla Ankara, Bursa ve İzmir’de TS Club mağazaları açacaklarını söyledi. Turköz, göreve geldikleri günden itibaren TS Club Mağaza sayılarını artırmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz göreve geldikten sonra satışlarımızda yüzde 200’lük artış oldu. TS Clubları nasıl geliştiririzin çalışmasını yapacağız. Skora bağlı satış yapmak istemiyoruz. Takım kazandığında veya kaybettiğinde TS Club gelirleri artıp azalmamalı” diye konuştu.

“TS CLUB MAĞAZALARIMIZ AYNI ZAMANDA KAFE OLACAK”

Turköz, TS Clubları sadece ürün satılan yer olmaktan çıkartıp kafe tarzına da dönüştüreceklerini vurgulayarak, “Yeni açacağımız mağazalarımızda insanlar alışverişini yapacak, ardından da kafede oturup zamanını geçirecek. Bunun ilk uygulamasını Ankara’da, ardından da Bursa ve İzmir’de de yapacağız. TS Clublarda ürün sayımızı artıracağız. Lisanslı beyaz eşya üretimi dahi yapmayı planlıyoruz. Bu konuda yoğun bir çalışmamız var” dedi.

YÖNETİM İSTANBUL’DAKİ YÜRÜYÜŞE DESTEK VERDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu da, 13 Ekim’de İstanbul’da İstinye’deki TFF binasına yapılacak olan yürüyüşe destek verme kararı aldı. Yöneticilerin bir bölümünün bu yürüyüşe katılacağı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da organizasyona gidip bir konuşma yapabileceği öğrenildi. Trabzonspor taraftar derneklerinden Farozlular’ın başkanı Erol Aydın da, Trabzon’dan otobüslerle İstanbul’a gidip TFF’yi protesto yürüyüşüne destek vereceklerini söyledi. Aydın, Trabzonspor’un hakkını savunmak için gereken her türlü organizasyona destek vereceklerini vurgulayarak, “Trabzonspor başkanına yapılan saygısızlığa da tepkimizi orada sert bir şekilde göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu