DünyaGündem

Falcao; Atletico Madrid’te geleceğim belirsiz

Falcao; Atletico Madrid’te geleceğim belirsiz… Atletico Madrid’in yıldızı Radamel Falcao, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu yineledi. Falcao bununla birlikte şu anda Atletico’dan ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını söyledi.

Radamel Falcao, bu sezon Atletico Madrid ve Kolombiya Milli Takımı ile çıktığı 12 maçta 17 kez fileleri havalandırdı. Ntvspor’un haberine göre, Atletico teknik direktörü Diego Simeone’nin, “dünyanın en iyi santraforu” olarak nitelendirdiği Falcao’nun kariyerine Madrid ekibinde devam edip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Manchester City, Real Madrid ve Chelsea gibi kulüpler yıldız oyuncusu ara transfer döneminde kadrolarına katmak için 60 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Falcao da kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu yineledi.

Atletico Madrid’in ekonomik darboğazda olduğunu hatırlatan golcü oyuncu, “Takımda mutluyum ve şu anda ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak ciddi finansal sorunlar nedeniyle kulüp beni geçen yaz satabilirdi. Bu yüzden yarının neler getireceğini bilemiyorum” diye konuştu.

FIFA Altın Top Ödülü’ne aday gösterilen 23 futbolcu arasında yer alan Falcao, favori olarak pekçokları gibi Messi ve Ronaldo’yu ön plana çıkardı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu