FutbolGündem

5. Asliye Hukuk’tan Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’na sevindirici haber

Mahkemeden Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’na sevindirici haber!.. İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’na iyi haber geldi.

Fenerbahçe’de 2-3 Kasım’daki seçimli Genel Kurul ile ilgili yeni bir gelişme oldu. Fenerbahçe’de seçime girmeleri tehlikeye giren Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’na iyi haber geldi. HTSpor’un haberine göre, mahkeme, Recep Özcan’ın yaptığı başvuruyu reddetti ve bu üç ismin genel kurula katılmasının yolunu açtı. Mahkeme, kararı Genel Kurul üyelerine bıraktı. Mahkemeden aksi yönde bir karar çıksaydı bu isimlerin Genel Kurul’a girmesi tehlikeye girecekti.

İşte Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

“Recep Özcan vekili, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2013/369 esas sayılı dosyasına verdiği dilekçe ile Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkındaki tedbir kararının Fenerbahçe Futbol AŞ’deki görevlerini de kapsayacak şekilde genişletilerek verilmesini, Recep Özcan hakkında verilen ihraç kararının TEDBİREN DURDURULMASINA karar verilmesini, talep etmiştir.

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi; her iki talebi de ayrı ayrı reddetmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu