FutbolGündem

A Milli Futbol Takımı’nın kamp programı belli oldu!..

A Milli Futbol Takımı’nın kamp programı belli oldu!.. A Milli Takım’ın kamp programı açıklandı. 25 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Almanya’da kamp yapacak Milliler, bu dönemde iki hazırlık maçı yapacak.

Spor Toto Süper Lig’den sonra milli mesai var. A Milli Takım, 25 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Almanya’da kamp yapacak. Ay-yıldızlılar bu dönemde iki hazırlık maçı oynayacak. Ntvspor’un haberine göre, 2014 yılında Brezilya’da yapılacak olan dünya kupası için oynadığı eleme grubu maçlarında umduğunu bulmayan milli takım, süper ligde sezonun ardından Almanya’da kamp girecek.

Ay yıldızlı oyuncular 24 Mayıs’ta İstanbul’da toplanacak ve 25 Mayıs sabahı Bielefeld yakınlarındaki Harsewinkel kentinin Marienfeld kasabasına giderek kampa girecek. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki milli takım, kamp döneminde 2 hazırlık maçı oynayacak. Ay-yıldızlı takım ilk maçını 28 mayıs günü Letonya ile yapacak.

Duisburg kentindeki Schauinsland-Reisen-Arena Stadı’nda oynanacak mücadele, Türkiye saatiyle 21:45’te başlayacak. Milli takım 31 Mayıs’ta da Slovenya ile karşı karşıya gelecek. Bielefeld şehrindeki Schüco-Arena Stadı’nda oynanacak maç, Türkiye saatiyle 20’de başlayacak. Ay-yıldızlı takım oyuncuları bu maçın ardından yurda dönecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu