FutbolGündem

Abdullah Avcı; Holosko çok önemli bir oyuncu

Abdullah Avcı, ara dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a bedelsiz olarak verilen Filip Holosko’nun maçı değiştirebilecek, sonuç üzerinde etki edecek kadar önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, ”Holosko maçı değiştirebilecek oyuncu” dediği Radyospor’a yaptığı açıklamada, tedavisini ülkesinden sürdüren Filip Holosko’nun önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğini belirterek, şunları söyledi; Bir aksilik olmazsa 5 ya da 6. haftada takımla birlikte olacak.

Holosko konusunda Beşiktaş’a teşekkür ediyoruz. Bize kolaylık gösterdiler. Holosko, oyunu değiştirebilecek. Sonuç üzerinde tesir edecek derecede önemli oyuncu. Her şeyden önce iş ahlâkı olan oyuncu. Onunla olmaktan mutluyuz. Beşiktaş’taki başarısı onun büyük takım oyuncusu olduğunu gösterdi. Zaten Slovak Milli Takımı’nda da oynuyor. Bu onun ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor.

Abdullah Avcı, son maçlarda net pozisyonları gole çeviremeyen Gökhan Ünal için ise, “Gökhan Ünal’ın oynama isteğinden memnunum. Kayserispor maçında müthiş bir gol attı biliyorsunuz. Ama kaçırdığı pozisyonlarda olacaktır. Önemli olan o pozisyonlara girmektir. Önemli futbolcu, bize katkı sağlıyor; ama önümüzdeki haftalarda daha da verimli olacak” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu