FutbolGündem

Adnan Öztürk; Herkes başkasını suçlamadan kendi evinin önündeki pisliği temizlemeli!..

Adnan Öztürk; Herkes başkasını suçlamadan kendi evinin önündeki pisliği temizlemeli!.. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayları değerlendirdi. Öztürk, “Spor yöneticisi olduğum için utanıyorum. Herkes başkasını suçlamadan kendi evinin önündeki pisliği temizlemeli” dedi…

HTSpor’un haberine göre, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Şükrü Saracoğlu’nda oynanan yılın son derbisi ve sonrasındaki tüm olaylar için “büyük bir trajadi” yorumunu yaparak şöyle konuştu: “Spor yöneticisi olduğum için utanıyorum. Maçtan sonra Fenerbahçeli bir gerç kardeşimizin öldürülmesi içimizi yaktı. Maçta yeniliriz, yeneriz bunlar futbolda her zaman olur. Artık bu gerginliğe son vermenin zamanı geldi. Herkes başkasını suçlamadan kendi evinin önündeki pisliği temizlemeli.”

Adnan Öztürk derbide yaşanan bütün olayların, ölümlü hadise sonrasında detay durumuna geldiğini ve maçı konuşmak bile istemediğini belirterek maçtaki olaylarla ilgili hiçbir yorum yapmayacağını söyledi.

Öztürk sadece Eboue’ye yapılan ırkçı harekete de “ülkemiz adına çok üzüldüm. Bu konuda imajımız son derece iyi idi, onu da kirletmeye başladık” yorumunu yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu