FutbolGündem

Ahmet Çakar; Rüştü benim için 50 tane Fikret Orman eder

Eski hakem, Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a meydan okudu. Çakar, Rüştü Reçber’i savunurak, “Rüştü benim için 50 tane Fikret Orman eder” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın kaleci Rüştü Reçber için bir televizyon programında ’39 yaşında bir futbolcu istemiyorum’ açıklamalarına tepki gösteren eski hakem Ahmet Çakar, Fikret Orman’a canlı yayında meydan okudu. Mynet.com’un haberine göre, ‘Rüştü’yü harcayamazsın… Rüştü Reçber 50 tane Fikret Orman eder’ diyen Çakar, canlı yayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a demediğini bırakmadı.

TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir canlı yayında kaleci Rüştü’yü önümüzdeki sezon takımda görmek istemediği şeklindeki açıklama yapmış ve Rüştü Reçber önümüzdeki sezon forma şansı bulamayacağını televizyondan öğrenmişti.

O AÇIKLAMAYA TEPKİ GELDİ

Beyaz Tv ekranlarında yayınlana Derin Futbol programında ise Fikret Orman’ın Rüştü Reçber hakkında yaptığı açıklamalar değerlendirildi. Rasim Ozan Kütahyalı ve Sinan Engin, Fikret Orman’ın bu kararını televizyonda açıklamasına tepki gösterirken, Fikret Orman’a en şiddetli tepki ise eski hakem Ahmet Çakar’dan geldi.

RÜŞTÜ 50 TANE FİKRET ORMAN EDER
Çakar canlı yayında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a olan tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Ben 39 yaşında futbolcu istemem diyen zihniyete, bende şunu derim ‘Bende 45 yaşında başkan istemem!’ Rüştü Türkiye’nin gelmiş geçmiş en başarılı futbolcularının yanında adamlığının altına imza atacağım bir futbolcudur. Rüştü’yü bu şekilde harcayamazsın. Kim olursan ol, değil Beşiktaş başkanı, Cumhurbaşkanı da olsan Rüştü’yü bu şekilde harcamana ben izin vermem. Rüştü benim için 50 tane Fikret Orman eder. Fikret Orman belki lise talebesiyken Rüştü A Milli takımda oynuyordu.

ÇOKTA LÜLÜ

Rüştü’yü savunan Çakar, bu açıklamaları nedeniyle taraftara hedef gösterileceklerini söylerken ‘Çokta lülü’ diyerek ilginç bir benzetme yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu