DünyaFutbolGündem

Al-Gharafa, Zico’nun görevine son verdi!..

Al-Gharafa, Zico’nun görevine son verdi!.. Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe’den sonraki kariyerinde bir türlü dikiş tutturamadı. Son olarak dün, Al-Gharafa’daki görevine son verildi…

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Arthur Zico’nun, sarı lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra kariyeri hiç de istediği gibi gitmedi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe’ye Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatarak, Avrupa arenasında tarihinin en başarılı dönemini yaşatan Brezilyalı çalıştırıcının sonraki deneyimleri hüsranla sonuçlandı.

Zico Türkiye’den ayrıldıktan sonra Bunyodkor ile anlaştı. Özbek takımında bir süre görev yapan Brezilyalı futbol adamı ardından Rus ekibi CSKA Moskova’nın başına geçti. Ancak kısa bir süre sonra kulüp tarafından buradaki görevine son verildi.

Arthur Zico’nun Yunanistan macerası da fazla uzun sürmedi. Üst üste kötü sonuçlar alan Olympiakos, hocaya kapıyı gösterdi. Ardından Irak Milli Takımı’nın başına geçti. Iraklı yöneticilerle anlaşmazlığa düştü, kontratını feshederek buradan ayrıldı.

Brezilyalı futbol efsanesi son olarak Ağustos ayında Katar Kulübü Al-Gharafa’nın yeni çalıştırıcısı oldu. Ancak buradaki macerası da 6 ayı geçmedi. Dün gelen haberlere göre Katar kulübü Zico’nun görevine son verdi. Kulüp Başkanı Jassim Al Mansouri, “Hocamızın gayretine karşın beklediğimiz sonuçları alamadık. Kendisine gelecekte başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Zico Fenerbahçe’yi 2006-2008 yıllarında çalıştırmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu