FutbolGündem

Alex de Souza; Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim!..

Brezilya Ligi takımlarından Coritiba’ya transfer olan Alex de Souza, eski takımı fenerbahçe için ilginç bir benzetmede bulundu. “Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim” ifadesini kullanan Alex, Aykut Kocaman’ı da eleştirdi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan Brezilya’nın Coritiba takımına transfer olan Alex de Souza, ülkesinde verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe’ye bağlılığını “Coritiba benim annem, Fenerbahçe ise eşim” ifadesiylei ile dile getiren yıldız futbolcu, “Cruzeiro, Palmeiras ve Flamengo’nun ardından 26 yaşında Türkiye’ye geldim, Fenerbahçe yetişkin günlerim, Coritiba ise gençlik dönemlerim benzetmesini yapabilirim” dedi.

Alex de Souza, teknik direktör Aykut Kocaman ile sorunlarının olduğunu yeniledi. Alex, “Aramızda oldukça karışık bir ilişki vardı ve açıkçası sözleşmenin feshedilmesi ile sona erebildi” ifadesini kullandı.
Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Cruzeiro ve Palmeiras ile de görüştüğünü belirten Alex, futbolu Coritiba’da bırakmak istediğinden dolayı tercihini bu yönde kullandığını söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu