FutbolGündem

Ali Dürüst; Artık mali konularda daha dikkatli olmalıyız

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, UEFA’nın mali konularda çok hassas olduğunun altını çizerken kulüplerin artık daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, UEFA’nın mali konulardaki sorunlar nedeniyle Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor’u 1 yıl süreyle Avrupa kupalarından men etmesiyle ilgili olarak, tüm kulüplerin çok dikkatli davranması gerektiğini söyledi.

Ntvspor’un haberine göre, Ali Dürüst, UEFA’nın mali kriterlerle ilgili olarak titiz davrandığına dikkati çekerek, “Bu mali kriterler zaten sır değil. UEFA bunu düzenli bir şekilde açıklıyor. Kriterlere uymaya özen göstermek gerekiyor. Başka kulüplerle ilgili konuşmak istemiyorum ancak artık olay eskisi gibi değil. UEFA mali konularda çok hassas ve tüm kulüplerin dikkatli adımlar atmaları gerekli” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü olarak UEFA kriterlerine uyum için gerekli özeni gösterdiklerini anlatan Dürüst, “Bizim sıkıntımız yok. Bu durumun ne kadar önem arz ettiğinin bilincindeyiz. Çalışmalarımızı ve raporlarımızı düzenli olarak UEFA’ya sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu