FutbolGündem

Ali Koç yeni yönetimde görev alacak

Fenerbahçe’de gözler hafta sonu yapılacak genel kurula çevrilirken göreve devam edip etmeyeceği merakla beklenen Ali Koç kararını verdi.

Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici arkadaşları ile Metris cezaevinde art arda toplantılar yaparak yeni yönetim listesini belirlemeye çalışırken, asbaşkan Ali Koç’un yeni yönetimde yer almayı kabul ettiği, eski yönetim kurulundan 4 veya 5 ismin değişeceği öğrenildi.

Fenerbahçe’de yeni sezon için transfer çalışmaları ise genel kurul sonrasında başlayacak. Teknik sorumlu Aykut Kocaman’ın transfer listesini gelecek hafta yönetime sunması beklenirken, başta kiralık olarak forma giyen oyuncularla birlikte sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu ve devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelen Semih Şentürk’ün durumları kesinlik kazanacak.

Eskişehirspor’dan Veysel Sarı, Kayserispor’dan Hasan Ali Kaldırım, Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu ve Bucaspor’dan Salih Uçan için ön görüşmeler yapılırken, gelecek hafta itibariyle bu oyuncuların kulüpleri ile masaya oturmaya başlanacağı belirtildi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu