FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Ali Koç; UEFA bir daha ceza veremez, verirse art niyetlidir

Ali Koç kendinden emin konuştu: “UEFA’nın bize ceza verme hakkı yok, biz cezamızı geçen sene çektik. Bundan sonrası kötü niyet, art niyettir”! Ali Koç, CNBC-e’de katıldığı programda UEFA’dan ceza aldıkları süreci de eleştirirken, Şenes Erzik’e de sitemkar bir tavırla seslendi.

Fenerbahçe’nin eski Asbaşkanı Ali Koç, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne alınacak mıyız?” diye merak eden camiaya umut aşıladı! UEFA’nın çok fazla kamuoyu baskısı altında kaldığını vurgulayan Koç, “UEFA’nın bize ceza verme hakkı yok, biz cezamızı geçen sene çektik. Bundan sonrası kötü niyet, art niyettir” dedi.

Ali Koç: UEFA bir daha ceza veremez, verirse art niyetlidir

Şenes Erzik’e de sitemkar bir şekilde çağrıda bulunan Ali Koç şöyle konuştu; İnşallah Şenes Bey ilk defa Türkiye adına bu kadar önemli bir konuda ciddi bir katkı sağlar. Çünkü Şenes Bey’e 2020 Türkiye’ye verilecek dendi. Bırakın 2020’nin Türkiye’ye verilmesini, Mart kongresinde Türkiye’ye aday çıktı.

Bir de süre uzatıldı, sanki daha yeni adaylar çıksın diye. Dolayısıyla burada Şenes Bey’e de çok büyük iş düşüyor, federasyonumuza da çok büyük iş düşüyor. Federasyonumuzun UEFA’yı ikna etmesi gerekiyor. Ki kendisinden evvelki federasyon çok art niyetle bu konuya yaklaştı. Biliyor musunuz, bütün resmi bilgilendirmeler Fenerbahçe üzerinden yapılmış UEFA’ya.

Ali Koç; Keşke herkes Abdürrahim Albayrak gibi olsa

Galatasaray’ın sevilen yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ı öven Ali Koç, “Keşke herkes onun gibi olsa” diyerek de üstü kapalı şekilde Adnan Öztürk ve diğer Galatasaray yöneticilerine göndermede bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu