FutbolGündem

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, futbolcularla antrenmana çıktı!..

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, futbolcularla antrenmana çıktı!.. PTT 1. Lig’de var olma mücadelesi veren Ankaragücü’nde Başkan Mehmet Yiğiner, futbolcuların ısınma koşusuna katıldı.

PTT 1. Lig’de hafta sonu sahasında Boluspor’u ağırlayacak Ankaragücü, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sporx.com’un haberine göre, teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan çalışma, ısınma koşusu ve hareketleriyle başlarken, futbolcular daha sonra koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra dar alanda prese dayalı çalışma yapan futbolcular, çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Bu arada Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner de tesislere gelerek antrenmanı takip etti. Futbolcuların antrenman öncesinde yaptığı ısınma koşusuna katılan Yiğiner, daha sonra çalışmalarına salonda devam etti.

Tadilat sürüyor

Ankaragücü Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla yönetim binasını Tandoğan Tesisleri’ne taşımasının ardından, Beştepe’deki tesislerde yapılan tadilat devam ediyor. Özellikle başkanlık binasında yapılan tadilatta sona yaklaşılırken, tesis içinde yer alan diğer binalarda da küçük çalışmalar yapılıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu