FutbolGündem

Ankaragücü derbiden galibiyetle ayrılmak istiyor

Ankaragücü, hafta sonu karşılaşacağı Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Ankaragücü, Ankara derbisi olarak adlandırılan karşılaşma için hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ankaragücü, hafta sonunda oynayacağı Gençlerbirliği derbisinden 3 puanla ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz hafta kaybettiği puanı telafi etmek için Gençlerbirliği’yle oynanacak olan derbi maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Ankaragücü ‘nde tek  hedef mutlak galibiyet.

Derbi maçından puan alarak yükselişe geçmeyi amaçlayan Ankaragücü, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yaptığı antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla idmana devam eden Ankaragücü daha sonra 5’e 2 pas organizasyonuna geçti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yapan Ankaragücü, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla günün tek çalışmasını tamamladı.

Ligin 21. haftasında oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan, iki hafta takımdan ayrı çalışan Mehmet Çoğum bugünkü çalışmalarda takım arkadaşlarının yanında yer aldı. 1,5 saat süren antrenmana geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Güven Varol ile geçirdiği soğuk algınlığından dolayı Uğur Uçar katılmadı. Sakatlığı devam eden kaleci Bora Körk ise fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenmana devam etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu