FutbolGündem

Ankaragücü Süper Lig’e dönüyor!..

Ankaragücü Süper Lig’e dönüyor!.. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Ankaraspor’u Ankaragücü ile birleştirebileceklerini açıkladı…

Ankaragücü Süper Lig’e dönüyor!.. Mynetspor’un haberine göre, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın’ın seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Gökçek, Ankaraspor’un Süper Lig’e çok yakın olduğunu belirterek, “Allah nasip ederse Ankaraspor artık Süper Lig’e çok yakın. Ankaragücü ile birleştirir, ismini Ankaragücü koyar, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü layık olduğu Süper Lig’e kısa sürede dönmüş olur” ifadesini kullandı.

“Ankaragücü taraftarları bana gönül koyuyor ama koymasınlar”

Barış Aydın’ın Ankaragücü’ne yönetici olarak destek veren işadamları arasında yer aldığını, her fırsatta Ankaragücü sevdasını dile getirdiğine dikkati çeken Gökçek, şunları kaydetti:

“Ankaragücü’nün şampiyon olması en büyük arzumuzdu. Bunun için çok çaba sarf ettim. Ankaragücü iki yıl önce Süper Lig’de, ilk ikiye, ilk üçe girecek kadar güçlü bir kadroya sahipti. Ankaragücü’nün o zamanlar gelirlerinin artması için de çalışmalarımız oldu. ‘Ankaragücü’nün 5 milyon geliri olacak’ demiştim, tüm otoparkların ve büfelerin gelirini Ankaragücü’ne bağlayacaktık.

Ankaragü taraftarları bana gönül koyuyor ama koymasınlar. Çünkü ben buradan ayrılmak istemedim. Cemal Aydın denilen kişi bizim zorla ayrılmamıza neden oldu. Ankaragücü, Cemal Aydın yüzünden şu anki durumuna geldi. Şimdi Allah nasip ederse Ankaraspor Süper Lig’e çıkarsa Ankaragücü ile birleştiririz. Adını Ankaragücü koyarız, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü’nü kısa yoldan Süper Lig’e çıkarmış oluruz. Her işin bir formülü var.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu