FutbolGündemTransfer

Koray Çölgeçen Leopar oldu

Denizlispor’un tecrübeli defans oyuncusu Koray Çölgeçen Ankaraspor’la 3 yıllığına anlaştı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde koyulan Ankaraspor, önceki günlerde kadrosuna kattığı Baki Mercimek ve Ali Güzeldal’ın ardından tecrübeli defans oyuncusu Koray Çölgeçen’le de anlaşmaya vardı. Ankaraspor’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirten başarılı defans oyuncusu Çölgeçen şöyle konuştu;

Ankaraspor’da şampiyonluk yaşamaya ve yaşatmaya geldim. Kısa bir aradan sonra tekrar Ankara ve Ankaralı sporseverlerle buluştuğum için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. Mavi-Beyazlı taraftarlarımızı ve sporseverleri bu yıl güzel ve etkili oyunumuzla futbola doyuracağız diye düşünüyorum. Kalitemi ve tecrübemi bundan sonra mavi-beyazlı forma için harcayacağım. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

Mavi-Beyazlı ekiple 3 yıllığına anlaşan başarılı oyuncu futbola Aliağa A.Ş.’de başladıktan sonra sırasıyla Kocaelispor, Kayserispor, MKE Ankaragücü, Bucaspor ve son olarak Denizlispor’un formalarını giymişti.

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven, “Yeni sezon için çok iyi bir ekip kurma düşüncesiyle hareket ediyoruz ve transferlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz. Kadromuza birbirinden değerli, aynı ölçüde kaliteli oyuncuları kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak Süper Lig hakkımızın iade edileceğine olan inancımız oldukça fazla ve transferlerimizi bu doğrultuda yapıyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu