FutbolGündem

Atıf Keçeci; Beşiktaş, Beşiktaşlı zenginlerini unutsun, onlardan fayda yok

NTV Spor Radyo’nun bugünkü konuğu Zaman Gazetesi yazarı Atıf Keçeci’ydi. Bülent Yüksel’in sorularını cevaplayan Atıf Keçeci, yaptığı açıklamada, “Beşiktaş, Beşiktaşlı zenginlerini unutsun. Beşiktaş’a Beşiktaşlı zenginlerinden fayda yok. Beşiktaş için parmağının ucunu oynatmayanlar, yukarılardan emir geldiğinde bir kulübü satın alabiliyorlar” dedi.

İşte Atıf Keçeci’nin NTV Spor Radyo’da yaptığı açıklama;

Beşiktaş’ta çok yanlış şeyler oluyor. Bir hoca görevdeyken diğer bir hoca ile görüşmelere başlamak Beşiktaş’a yakışmayan bir davranış. Denizli görevdeyken Schuster ile görüşüyorsun, Tayfur görevdeyken başka hocalarla görüşüyorsun. Böyle şey olmaz. Bir de İbrahim Altınsay’ın orada bulunmasından yöneticilerin çoğu rahatsız. Ayrıca kulübe verilmiş çok büyük paralar da yok şu anda. Zaten parayı veren düdüğü çalıyor. Parayı veren yöneticiler çıkıyor medyaya konuşuyor. Genç jenerasyondan olan kardeşlerimizin sesi çıkmıyor.

Çok seslilik bazen iyidir ama böyle dönemlerde zararlıdır. Tek elden konuşulması önemlidir. Şu ana kadar kulübe verilen para borç miktarının yüzde biri kadar. Beşiktaş’ın çok konuşulmaya değil, iş yapılmaya ihtiyacı var. Fikret Orman bir yola çıktı, hazırlıksız olduğunu, bir ön hazırlığı olmadığını biliyorum. Kendisi çok çaba sarfediyor, çok yoruluyor. Hem işi yapmaya çalışıyor, hemde işleri toparlamaya çalışıyor. Bu hafta divan kurulu toplantısı var. Orada icraatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunacak.

Atıf Keçeci; Beşiktaş’a Beşiktaşlı zenginlerinden fayda yok

Şu anda Beşiktaş’ın tek yumruk olup olayların üzerinde gelme durumu var. Beşiktaş için parmağının ucunu oynatmayanlar, yukarılardan emir geldiğinde bir kulübü satın alabiliyorlar, sahip olabiliyorlar, yönetici olabiliyorlar… Beşiktaş, Beşiktaşlı zenginlerini unutsun. Beşiktaş’a Beşiktaşlı zenginlerinden fayda yok. Beşiktaş’ın taraftarından, açık tribün taraftarından öncelikle onların katkılarına ihtiyacı var.

FEDA tişörtleri yapıldı. Çok bir para mıdır; Hayır. Beşiktaş’ın bugün bir liraya bile ihtiyacı var. Duyuyorum ve görüyorum ki bu tişörtlere büyük ilgi var. Bunu almaya çalışıyorlar. Bana göre Beşiktaşlı onlar. Diğerleri emir kulu olmuşlar; Git o kulübü al diyorlar, onlarda gidip alıyorlar. Bunların Beşiktaşlılıkları mutlaka tartışmaya açılmalı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu