FutbolGündem

Aykut Kocaman; Alex’e sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum demedim

Aykut Kocaman öfke kustu; “Alex’e sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum demedim… Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, Alex’in dün yaptığı açıklamalara Sabiha Gökçen Havaalanı’nda cevap verdi. Kocaman, Brezilyalı oyuncuya, “Sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum.” cümlesini kurmadığını söyledi.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında Almanya’da Borussia Mönchengladbach ile oynayacağı maç için Dusseldorf’a gidişinden basın mensuplarına açıklamalar yapan Aykut Kocaman, Alex’e kadro dışı kaldığını tebliğ ederken aralarında geçen konuşmaların detayı için bir düzeltme yapma gereği duyduğunu ifade etti.

Alex’in kadro dışı kaldıktan sonra kendi ismini taşıyan internet sitesinden yaptığı açıklamalardaki bir cümleden dolayı çok rahatsız olduğunu dile getiren Aykut Kocaman, şunları söyledi:

“Bir düzeltme yapmak durumundayız. Teknik adam ile futbolcu karşı karşıya kaldı pozisyonu yaratmak istemiyorm. Alex’in bir cümlesi beni çok rahatsız etti. Birebir konuşmamızda söyledikleri doğru değil. Sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum diye bir cümle aramızda asla geçmedi. Şu anda da çok büyük oyuncular var Fenerbahçe’de, onlarla olmaktan büyük zevk duyuyorum. Fenerbahçe’yi daha da büyütmeye çalışıyoruz. Sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum cümlesi gerçekten doğru değil. Ne kurumun, ne başkanın, ne teknik direktörün canını, ayrıldığı için acıtmak doğru değil. Zaman herkese doğruyu gösterecektir.”

Kocaman, Alex’le ilgili yaşanan olayların anlatılacağı ve önce yönetici Ali Yıldırım, bugün de Başkan Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısına katılacağını söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu